Ne aggódj, készletünket szinte heti rendszerességgel töltjük. Kérjük iratkozz fel hírlevelünkre és kövess minket instagram oldalunkon, mivel ott biztosan értesülsz a következő készlet feltöltés időpontjáról.  

Sajnos azonban egy feltöltésnél sem végtelen a készlet, így gyorsnak kell lenni.

Természetesen igen. A webáruházon keresztül leadott rendeléseket Magyarországra és külföldre nem csak csomagpontra de házhoz szállítással is kérheted.

Csomagodat futárszolgálattal vagy Foxpost automatában kaphatod kézhez.

A kiszállítás aktuális várható idejéről a főoldalon a fejlécben tájékoztatunk. Igyekszünk ennél hamarabb kiküldeni a csomagokat.

Ha a rendelések száma megnövekedett, minimum 10 munkanappal, maximum pedig az ÁSZF-ben feltüntetett napokkal érdemes számolni. 

Kérjük vedd figyelembe, hogy a hétvégék nem tartoznak bele sem a szállítási, sem a feldolgozási időbe.

Webáruházunkban választhatsz átutalásos fizetési módot és bankkártyás fizetést. 

Ha az átutalást választod, az összeg jóváírását követően csomagod státuszát átállítjuk feldolgozás alatt-ra. Ezután kerül csomagolásra.

A banki átutalás teljesítésére 48 órád van, a rendelés leadását követően. Ha addig nem történik meg az utalás, rendelésed törlödik.

A banki utaláshoz alábbi adatokra lesz szükséged:

Gülec Csenge Ayse e.v.

B3 Takarékszövetkezet

Bankszámlaszám: 57800071-10046247

IBAN: HU47578000711004624700000000

BIC: TAKBHUHB

A közleménybe minden esetben írd oda a rendelésed számát!

Az oldalunk készletről működik. Mivel egy-egy feltöltésnél rengetegen vásároltok egyszerre, előfordul, hogy az utolsó terméket egy időben többen is kosárba helyezik. Mivel a rendszer érzékeli, ha valaki ezt előbb kifizeti/megrendeli, így a te összesítődnél már nem fog látszódni a termék.  Sajnos azonban egy feltöltésnél sem végtelen a készlet, így gyorsnak kell lenni.

Természetesen mi is emberek vagyunk és hibázhatunk, így előfordul, hogy kimarad valami a csomagból. Ez esetben mindenképpen jelezd nekünk emailben az info@amethystcandle.com címen, vagy telefonon a +36301807786-os számon.

Hiába csomagoljuk termékeinket körültekintően, így is előfordulhat, hogy szállítás során esetleg megsérül. Ez esetben szintén emailben jelezd nekünk. Mindkét esetben kérünk, hogy még az átvétel napján vedd fel velünk a kapcsolatot és a csomagról fotót mellékelj az emailedhez, ahol jól láthat a probléma. Ha a  csomag jól láthatóan sérült, mindenképpen vegyél fel a futárral erről jegyzőkönyvet.


Ha a csomagot átvetted, de a problémát nem az átvétel napján jelzed, a hibás/hiányos termékeket nem áll módunkban pótolni/visszatéríteni.

Budapesti termünkben workshopokra kínálunk lehetőséget, melyre belépőt a workshopok menüpont alatt tudsz váltani.

További kérdésed lenne?