Üdvözöljük webáruházunkban! Örülünk, hogy érdeklődik termékeink iránt. Az alábbiakban megtalálja a szállítási feltételeinket:

Szállítási idő:

A termékek általában 10-15 munkanap alatt kerülnek feladásra és postázásra a választott futárszolgálattal, de maximum 30 nap, ahogy az ÁSZF-ben is szerepel.

Karácsonyi megrendeléseket December 15-ig fogadunk, melyeket garantáltan kiszállítunk az ünnepek előtt. Az ezután leadott rendeléseket nem tudjuk garantálni, hogy megérkeznek. 

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez az időtartam a rendelés függvényében változhat, különösen akciók, ünnepek vagy egyéb különleges események idején. A kezdőoldal fejlécében folyamatos tájékoztatást találhat az aktuális információkkal.

Szállítási díjak:

A szállítási díjak a rendelés összegtől, a szállítási címtől és a választott futárszolgálattól függnek. A pontos szállítási díjat a megrendelés folyamatában fogja látni, mielőtt véglegesíti a rendelést.

Szállítási módok:

Több szállítási módot kínálunk, amelyek közül választhat a rendelés folyamán. Az elérhető szállítási lehetőségekről további információkat talál a rendelési folyamat során.

Rendelés státusza és nyomon követés:

Miután a termékek elkészültek a szállításra, értesítést küldünk Önnek a rendelés állapotáról, valamint a csomag nyomon követési adatairól. A rendelés státuszát bármikor ellenőrizheti webáruházunkon keresztül vagy kapcsolatba léphet ügyfélszolgálatunkkal, ha további segítségre van szüksége.

A rendelés státusza nyomonkövethető a felhasználói fiókban.

Fontos megjegyzés: Kérjük, gondosan ellenőrizze a megadott szállítási címet a rendelés leadásakor. A helytelenül megadott cím miatt jelentkező késedelmekért vagy kiszállítási problémákért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben a termékek visszaszállítására kerül sor helytelen cím miatt, az esetleges újbóli kézbesítés költségei a vásárlót terhelik.

Fizetés

Webáruházunkban két kényelmes és biztonságos fizetési lehetőség áll rendelkezésre. 

  1. Stripe Online Fizetés: A Stripe egy modern és megbízható online fizetési platform, amely lehetővé teszi a hitel- és bankkártyák elfogadását. A fizetési folyamat rendkívül egyszerű és gyors. A következő típusú kártyákat tudjuk fogadni: Visa, Mastercard, American Express, és még számos más típus. 

  2. Banki Átutalás: Ha az online fizetéssel nem érzi magát kényelmesen, vagy inkább banki átutalással fizetne, ez is lehetséges. A rendelés leadása után e-mailben kapni fog egy visszaigazolást, amely tartalmazni fogja a megrendelés részleteit, valamint a bankszámlaszámunkat. Kérjük, hogy az átutalási tranzakció közleményében tüntesse fel a rendelésszámot, hogy megfelelően azonosítani tudjuk a befizetést. Az átutalási tranzakció feldolgozása néhány munkanapot igénybe vehet a banki feldolgozási idő függvényében.

Ha bármilyen kérdése lenne a fizetési lehetőségekkel kapcsolatban, bátran forduljon hozzánk az ügyfélszolgálati elérhetőségeinken.

A webáruház készletének működése a következőképpen történik, tekintettel arra, hogy folyamatosan beállított készlettel dolgozunk és kézműves termékeket készítünk:

  • Minden egyes kézműves terméknek külön listája van a webáruházban. Minden terméket beállítunk egy kezdeti készletszámmal, amit az aktuálisan rendelkezésre álló anyagok és erőforrások alapján határozunk meg. Ez a készletszám változó, mivel az egyedi termékek készítése és az anyagok beszerzése folyamatosan változhat.
  • Készletszint nyomon követése: Amint egy vásárló megrendel egy terméket, a webáruház automatikusan csökkenti az adott termék készletszámát a rendelési mennyiséggel. Ez lehetővé teszi, hogy mindig látható legyen az aktuális készletmennyiség a webáruházban, és elkerülhetővé váljon a túlrendelés.
  • Készletfeltöltés: Az egyedi termékek készítése után és az új anyagok beszerzésekor frissítjük a készleteket a webáruházban. Ennek révén a vásárlók mindig a legfrissebb készletinformációkat láthatják.
  • Mivel nem vagyunk nagy vállalat, minden termék egyedileg készül el. Amikor a vásárlók megrendelnek egy terméket, az adott termék gyártása azonnal elindul. A kézműves jelleg miatt ez a folyamat időigényes lehet, de fontos számunkra, hogy minden termék a legmagasabb minőségben készüljön el.
  • A készlet pontos mennyisége rendkívül fontos a számunkra, mivel ez határozza meg, hogy mennyi terméket tudunk maximálisan előállítani és értékesíteni. Mindig figyelemmel kísérjük a készletünket, hogy ne engedjük meg, hogy egy termék kifogyjon az elérhető anyagokból. Ezért érdemes időről időre ellenőrizni a webáruházunkon, hogy milyen termékek érhetők el, és mennyi darab áll még rendelkezésre.
  • Előfordulhat, hogy egyes termékek ideiglenesen nincsenek raktáron, mert kifogytak az alapanyagokból vagy a gyártási folyamat hosszabb időt vesz igénybe. Ilyenkor a termék mellet “hiány” szerepel.

Reméljük, ez a leírás segített megérteni webáruházunk készletének működését és a vásárlói élményt. A célunk az, hogy minden vásárló elégedetten távozzon, és minőségi, kézműves termékeket kapjon tőlünk.

Reméljük, hogy az itt található információk segítenek Önnek a vásárlás folyamatának zökkenőmentes lebonyolításában. Ha további kérdései vannak, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, örömmel állunk rendelkezésére.

Köszönjük, hogy minket választott!

Amethyst Candle