Szállítási idő:

Készleten lévő termékeink Logisztikai Partnerünk raktárából kerülnek csomagolásra és feladásra. Minden munkanapon a 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feladják, így azok másnap már kiszállításra kerülnek (ha a futárszolgálatnál nincsen probléma).

12:00 óra után leadott rendelések a következő munkanapon kerülnek feladásra. 

FIGYELEM! Ha a terméknél az utánrendelhető jelzés látható, annak kiszállítási ideje eltérő! Erről a fejlécben találhat tájékoztatót, mennyi idő a várható szállítás.

Aznapi kiszállítás: 

Budapesten és a környező városokban partnerünk aznapi kiszállítást is vállal a 14:00 óráig leadott és kifizetett rendelésekre. Az ebbe a kategóriába tartozó irányítószámokat/településeket a rendelés végén a szállítási módnál tudja kiválasztani!

Szállítási díjak:

A szállítási díjak a rendelési összegtől, a szállítási címtől és a választott futárszolgálattól függnek. A pontos szállítási díjat a megrendelés folyamatában fogja látni, mielőtt véglegesíti a rendelést.

Szállítási módok:

Több szállítási módot kínálunk, amelyek közül választhat a rendelés folyamán. Az elérhető szállítási lehetőségekről további információkat talál a rendelési folyamat során.

Rendelés státusza és nyomon követés:

A rendelés státuszát bármikor ellenőrizheti webáruházunkon keresztül vagy kapcsolatba léphet ügyfélszolgálatunkkal, ha további segítségre van szüksége.

A rendelés státusza nyomonkövethető a felhasználói fiókban.

fizetésre vár: banki átutalásra vagy a fizetés teljesítésére várakozik

feldolgozás alatt: a rendelés beérkezett feldolgozás alatt van

összekészítve: a csomagot összekészítettük

átadva a futárnak: a csomagot a futárszolgálat átvette

Fontos megjegyzés: Kérjük, gondosan ellenőrizze a megadott szállítási címet a rendelés leadásakor. A helytelenül megadott cím miatt jelentkező késedelmekért vagy kiszállítási problémákért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben a termékek visszaszállítására kerül sor helytelen cím miatt, az esetleges újbóli kézbesítés költségei a vásárlót terhelik.

Fizetés

Webáruházunkban két kényelmes és biztonságos fizetési lehetőség áll rendelkezésre. 

  1. Stripe Online Fizetés: A Stripe egy modern és megbízható online fizetési platform, amely lehetővé teszi a hitel- és bankkártyák elfogadását. A fizetési folyamat rendkívül egyszerű és gyors. A következő típusú kártyákat tudjuk fogadni: Visa, Mastercard, American Express, és még számos más típus. 

  2. Banki Átutalás: Ha az online fizetéssel nem érzi magát kényelmesen, vagy inkább banki átutalással fizetne, ez is lehetséges. A rendelés leadása után e-mailben kapni fog egy visszaigazolást, amely tartalmazni fogja a megrendelés részleteit, valamint a bankszámlaszámunkat. Kérjük, hogy az átutalási tranzakció közleményében tüntesse fel a rendelésszámot, hogy megfelelően azonosítani tudjuk a befizetést. Az átutalási tranzakció feldolgozása néhány munkanapot igénybe vehet a banki feldolgozási idő függvényében.

Ha bármilyen kérdése lenne a fizetési lehetőségekkel kapcsolatban, bátran forduljon hozzánk az ügyfélszolgálati elérhetőségeinken.

Készlet működése:

Termékeinket folyamatosan gyártjuk, minden hónap elején tartunk készletfeltöltést. Erről pontosabban instagram fiókunkon adunk tájékoztatást posztokban és sztorikban.

Ha további kérdései vannak, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, örömmel állunk rendelkezésére.

Köszönjük, hogy minket választott!

Amethyst Candle