Vegán és állatkísérlet mentes

Minden termékünk vegán és állatkísérlet mentes alapanyagokból készül. Fontos, hogy ne járuljunk hozzá tovább az állati termékek felhasználásához vagy az állatkísérletekhez, amikor annyi alternatíva van a piacon.  Ez magában foglalja elkötelezettségünket az etikus termékek beszerzése mellett. Alaposan ellenőrizzük minden beszállítónkat, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy amit vásárolunk, az nem kapcsolódik az állatok kizsákmányolásához.

Etikus forrásból származó alapanyagok

Tudatosan döntöttünk úgy, hogy az összes forgalmazott termékünk alapos átvilágításon essen át. Az olyan nyersanyagok beszerzésétől kezdve, mint az ásványok, viaszok, növényeken át az üvegedényekig, kerámiákig, minden egyes tételt felelősségteljes és fenntartható módon szerezünk be jó hírű beszállítóktól az EU-n belül.

Kézzel készítve

Minden viasz kreációnkat kézzel öntjük, kis adagokban, saját műhelyünkben. A készítésben nem használunk ipari gépeket, így minden egyes tétel szeretettel van öntve. Az összes folyamatot a beszerzéstől a címketervezésig, az öntésig, díszítésig mi végezzük. Minden termék egy kicsit más, mint a többi és önmagukban tökéletesek.

Fenntarthatóság

Termékeink minden eleme újrahasznosítható és környezetbarát. Folyamatosan dolgozunk csomagolásainkon és azok újrahasznosításán. Fontos számunkra bolygónk tisztelete és védelme. A logisztika kiszervezésével lehetővé vált, hogy ne használjunk műanyag buborékfóliát. Partnerünk nem használ műanyag csomagolóanyagot, minden rendeléshez papír térkitöltő kerül felhasználásra. Illatviaszaink csomagolása pedig újrahasznosítható (PET), a megfelelő szimbólummal ellátva a pontos újrahasznosítás érdekében. A maradék viaszt minden esetben minták elkészítéséhez használjuk fel, így minden apró részét felhasználjuk alapanyagainknak. Mi is emberek vagyunk, de tenni akarunk egy jobb és élhetőbb jövőèrt.

Karbonsemlegesség útján

Klíma pozitív vállalkozás a célunk így új projektünkben, minden megrendelés után 1 fát ültetünk az Ecologi szervezet által. Arra törekszünk, hogy karbonsemleges márkává váljunk, folyamatos újításokkal lépve egy zöldebb úton.

Paraffin mentes

Minden viasz termékünk 100%-ban növényi viaszból készül. Semmilyen formában nem használunk kőolajszármazékot termékeinkben, ebbe bele tartozik a paraffin is. Szójaviasz gyertyáink ezáltal erősebb illatot, korom mentes égést és szinte dupla hosszúságú égési időt biztosítanak. Ezáltal nem csak gazdaságosabb, de környezetbarát termékeket készítünk.