The Dreamer – spirituális illatgyertya ásványokkal alváshoz és látói képességekhez

2500 Ft

A gyertya kifejezetten a látnoki képességeket erősíti. Segít összekötni az angyalokkal, univerzummal. Segít a jósló álmokban és az intuíció erősítésében. Tetején ametiszt és labradorit amelyek segítik az összeköttetést a felsőbb énünkkel, védelmet biztosítnak. Az ametiszt egy alap ásvány a spirituális úton.A levendulával tökéletes kombináció nyugodt és mély alváshoz.

Csak 2 maradt készleten

Részletes leírás

A Dreamer gyertya kifejezetten a látói képességek erősítésére, az alvás minőségének javítására és a belső nyugalom elérésére szolgál. Ez a gyertya különleges hatását az ametiszt és a labradorit ásványok erejének köszönheti.

Az ametiszt egy rendkívül erőteljes, spirituális kő. Hatásai közé tartozik a harmónia megteremtése, az intuíció és látói képességek erősítése, és az álomvilág mélyebb megértése. Az ametiszt energetikailag megtisztítja és megnyugtatja a környezetet, segítve ezzel az alvás minőségének javítását. Az ásvány varázsa olyan, mintha egy spirituális pajzs lenne, amely megvéd a negatív energiáktól, és segít a nyugodt pihenésben.

A labradorit egy másik rendkívüli kristály, amely a spirituális dimenziók felé nyitja az utat. Ezt a kristályt a “látnokok kövének” is nevezik, mivel képes megerősíteni az intuíciót és a látói képességeket. A labradorit ásvány segít felerősíteni az intuíciót és a belső megérzéseket, amelyek általában az álmainkban, vagy mély meditáció állapotában jelennek meg.

Ezek az ásványok együttműködve teremtenek egy erőteljes kombinációt, amely fokozhatja a meditáció és az alvás minőségét, és elősegítheti az álomvilágban rejlő információk felfedezését. A gyertya lángja pedig egyfajta spirituális fókuszpontként szolgál, amely segíthet elmélyülni a meditációban vagy az alvás elengedésében.

Illat: intenzív levendula

Égési idő:

15-20 óra

kiszerelés: 100ml

FIGYELEM a 400 ml -es kiszerelés kizárólag rendelésre készül, így a feldolgozási ideje ezeknek a rendeléseknek hosszabb! Minimum 7-10 munkanap!

Gyertyáink prémium minőségű 100% szójaviaszból készülnek.
Így alkalmasak vegán vagy környezettudatos otthonokba.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti a termékeit, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Információk

Méret

kicsi, közepes, nagy