Take a deep breath relaxációs illatgyertya

( 1 Értékelés )

2600 Ft3600 Ft

Ezzel a termékkel
8 Pont – 12 Pont gyűjthető a VIP kedvezményekhez!

A gyertya 3 féle ásvánnyal készül és zöld tea illóolajjal. A zöld tea illata ellazítja az elmédet, miközben élesebbé teszi a mentális fókuszt. A gyertya tetejére fehér howlit, türkiz howlit és amazonit került.

Törlés

Termékleírás

A gyertya 3 féle ásvánnyal készül és zöld tea illóolajjal. A zöld tea illata ellazítja az elmédet, miközben élesebbé teszi a mentális fókuszt. A gyertya tetejére fehér howlit, türkiz howlit és amazonit került. A howlitnak rendkívüli a nyugtató hatása. Ősszeköttetésben áll a spirituális dimenziókkal; megindítja a ráhangolódást, valamint felkészíti az elmét a bölcsesség és az ösztönös megérzések befogadására. Az Amazonit, más néven zöld földpát, a torok és a szív csakra köve. Lelkierőt ad és pozitív gondolkodást hoz. Segít a gyászban, feloldja a szomorúságot és megnyugtatja a viselőjét. A türkiz howlit segít csökkenteni a szorongást, stresszt és nyomást. A howlitok a fogyókúrázók kövei, így ebben is jótékonyak lehetnek.

A gyertyát megvásárolhatod kicsi, közepes kiszerelésben.

Égési idő:
kicsi: min. 10 óra
közepes: min. 25 óra

Gyertyáink NatureWax C3 prémium minőségű 100% szójaviasz keverékből készülnek.
Így alkalmasak vegán vagy környezettudatos otthonokba.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti a termékeit, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Információk

Méret

kicsi, közepes

Vélemények (1)

  1. boglarkabalogh03

    ( 1 Értékelés )

    (megerősített tulajdonos)

    Tegnap érkezett meg egy nagyobb csomagom, amiben ez a gyertya is megrendelésre került. Elmondhatom, hogy már az első használat után éreztem, a nyugalmat és békét amit ez az igazán kellemes illatú gyertya ígért. Szerintem mindenkinek egy kötelező darab lehet, mert a mindennapok stresszesebb helyzeteit egy hétvégi habfürdő és a hozzá spotyfion kapcsolt zenével igazán feltöltő és kikapcsoló élmény. Most az őszi szezonban türelmesebben kell várni, de bizton állíthatom, hogy megéri! 😀

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.