Szeretlek Anya gyertya

2999 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha a termék újra raktáron van.

EAN: 2089499798160
SKU: 2089499798160 Category: Tags: , , ,

Részletes leírás

Készülj fel arra, hogy különleges élményben lesz részed a Szeretlek Anya nevű gyertyával! Ez a gyertya nem csupán egy egyszerű fényforrás; ez egy emlék, ami átöleli az otthonodat.

A Szeretlek Anya gyertya 100 ml-es kiszerelésben érkezik, hogy minden egyes pillanatban átölelhesd az illatát. Az illat kifinomultan keveri a rózsát és a málnát, így egy édes és gyengéd aroma születik, ami minden szobában melegséget és békét áraszt. Ha belélegzed ezt a keveréket, úgy érezheted, mintha egy gyengéd ölelés érintene meg.

A gyertya tetején eperkvarc és opalit kristályok találhatóak, melyek tovább fokozzák az élményt. Az eperkvarc szeretetet és gyengédséget hordoz magában, így minden egyes gyújtásnál átadják neked az anyai szeretet erejét. Az opalit pedig híres a békét és harmóniát hozó tulajdonságairól, így segítve abban, hogy otthonod egy igazi menedék legyen a nyugodt pillanatokra.

Engedd, hogy a Szeretlek Anya gyertya átitassa otthonod minden szegletét az anyai szeretet és gondoskodás illatával, hogy mindig otthon érezhesd magad, és mindig az anyai szeretet melegében fürödj.