Stop overthinking – Spirituális illatgyertya ásványokkal túlgondolás és stressz ellen

2999 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

EAN: 2092604978395

Részletes leírás

Örömmel mutatom be neked a Stop oerthinking gyertyát, amely kifejezetten a túlgondolás csökkentésére és a stressz enyhítésére lett tervezve. Ez a különleges gyertya Rózsakvarccal, Fekete Turmalinnal, Ametiszttel és Akvamarinnal készült.

  1. Rózsakvarc: A Rózsakvarc az “univerzális szeretet kője” és a szívcsakra megnyitását és megtisztítását segíti elő. A szeretet, empátia és megértés energiájával tölti meg a környezetet, ezáltal segít csökkenteni a stresszt és a túlgondolást. Nyugtató hatása révén segít az érzelmek egyensúlyának megteremtésében és a lelki megnyugvás elérésében.
  2. Fekete turmalin: A Fekete turmalin egy nagyszerű talizmán a negatív energiák elvezetésére. Védelmező és földelő hatásával segít csökkenteni a stresszt és a szorongást, miközben lecsendesíti az elmét, így könnyebbé válik a túlgondolás leküzdése. Emellett segít megtisztítani a környezetet az elektromágneses sugárzás negatív hatásaitól, ami a stresszre gyakorolt hatásokat is enyhíti.
  3. Ametiszt: Az Ametiszt egy erőteljes és békét sugárzó ásvány, amely segít mélyen ellazulni és meditatív állapotba kerülni. Ezáltal segíti az elmének az állandó aggodalmak, stressz és túlgondolás leküzdését. Az Ametiszt tisztítja az elmét a negatív gondolatoktól, és segít jobban fókuszálni a jelenre, ezáltal csökkentve a stressz okozta nyugtalanságot.
  4. Akvamarin: Az Akvamarin a nyugtató és tiszta energia ásványa, amely segít oldani a stresszt és a szorongást. Segít a kiegyensúlyozottság elérésében és a kommunikáció folyamatosságában. Az Akvamarin használata segíti az elme tisztaságát és a túlzottan terhes gondolatok csökkentését, így hozzájárul a stressz szint csökkentéséhez.

Ezen ásványok együttesen alkotják a stop overthinking gyertyát, amely tökéletes eszköz a túlgondolás csökkentésére és a stressz enyhítésére. Használd ezt a gyertyát meditációhoz, relaxációhoz vagy akár egy hosszú, stresszes nap után az ellazulás és az egyensúly visszanyerése érdekében. Engedd, hogy az ásványok ereje segítsen elérni a belső béke és nyugalom állapotát!

kiszerelés 100 ml

égési idő: 15-20 óra

Gyertyáink prémium minőségű 100% szójaviaszból készülnek.
Így alkalmasak vegán vagy környezettudatos otthonokba.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti a termékeit, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.