Soul Mate lelki társ vonzó illatgyertya

2600 Ft3600 Ft

Ezzel a termékkel
8 Pont – 12 Pont gyűjthető a VIP kedvezményekhez!

A lelki társ gyertya segít bevonzani a szerelmet. Átélni és megtapasztalni a beteljesült, boldog párkapcsolatot. A gyertyán rózsakvarc és vörös aventurin ásványok vannak, melyek erősítik a szív csakrát, vonzzák a szerelmet és segítenek az önszeretetben is. A gyertya rózsa illóolajjal készült.

Törlés

Termékleírás

A lelki társ gyertya segít bevonzani a szerelmet vagy lelkitársad. Átélni és megtapasztalni a beteljesült, boldog párkapcsolatot. A rózsakvarc köztudottan az egyik legerősebb ásvány szeretettel teli energiák kifejezésére és megélésére. Fejleszti mind az önszeretetet, mind a mások felé közvetített pozitív, szeretettel teli érzéseket. A vörös aventurint nevezik manifesztációs ásványnak is. Segít az utadon jó irányba menni, vitalitást ad és segíti leküzdeni az egót. A gyertya rózsa illóolajjal készült és tetején szárított rózsaszirmok díszítik.

Használd meditáció vagy manifesztáció kiegészítőjeként!

A gyertyát megvásárolhatod kicsi, közepes kiszerelésben.

Égési idő:
kicsi: min. 10 óra
közepes: min. 25 óra

Gyertyáink NatureWax C3 prémium minőségű 100% szójaviasz keverékből készülnek.
Így alkalmasak vegán vagy környezettudatos otthonokba.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti a termékeit, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Információk

Méret

kicsi, közepes

ÉrtékelésekMég nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.