Soul Mate spirituális illatgyertya szerelemre és annak bevonzására

2300 Ft6500 Ft

A lelki társ gyertya segít átélni a szerelmet és megtapasztalni a beteljesült, boldog párkapcsolatot. A gyertyán rózsakvarc és karneol ásványok vannak, melyek erősítik a szív csakrát, vonzzák a szerelmet és segítenek az önszeretetben is.

Törlés

Részletes leírás

A Soul Mate ásványgyertya egy olyan különleges termék, amelyet a szerelem bevonzására és a meglévő kapcsolataink erősítésére terveztünk. Ez a gyertya nem csak az otthonodat varázsolja el, de segíthet megtalálni a lelki társadat, valamint elmélyíteni a már meglévő szerelmi kapcsolataidat.

Az ásványgyertya tetején két különleges ásvány található: a rózsakvarc és a karneol.

  1. Rózsakvarc: A rózsakvarc egy híres és gyakran használt kő a szerelem és a gyengédség terén. Ennek a gyönyörű rózsaszínű ásványnak hosszú hagyománya van az emberi szívek megnyitásában és a szeretet energiájának vonzásában. Segíthet a sebek begyógyításában és az érzelmi gátak oldásában, ami lehetővé teszi, hogy jobban megnyílj mások felé. A rózsakvarc ösztönözhet bennünket arra, hogy elfogadjuk magunkat és másokat olyannak, amilyenek vagyunk, és segít a szeretet és megértés kifejezésében.
  2. Karneol: A karneol egy meleg narancssárga ásvány, amely az életöröm és a szenvedély köveként ismert. Ennek az ásványnak az ereje abban rejlik, hogy fokozza a kreativitást és a vitalitást, valamint erősíti az érzelmi kötődést másokkal. A karneol segít abban, hogy magabiztosabban és optimistábban közelítsünk a szerelmi életünkhöz, és segít leküzdeni a félelmeket és a bizonytalanságot.

Az Soul Mate ásványgyertya illata a fehér liliom és a rózsa tökéletes kombinációja, amely még inkább megerősíti a szerelem és a romantika energiáját. A fehér liliom jelképezi a tisztaságot és az ártatlanságot, míg a rózsa a szerelem és a szenvedély szimbóluma.

Ez az ásványgyertya tökéletes választás lehet, ha szeretnél egy romantikus és spirituális légkört teremteni otthonodban, és ha szeretnél bevonzani egy mély és értékes kapcsolatot.

Égési idő:

15-20 óra
35-40 óra
70-80 óra

kiszerelés: 100-400 ml

FIGYELEM a 400 ml -es kiszerelés kizárólag rendelésre készül, így a feldolgozási ideje ezeknek a rendeléseknek hosszabb! Minimum 7-10 munkanap!

Gyertyáink prémium minőségű 100% szójaviaszból készülnek, így alkalmasak vegán vagy környezettudatos otthonokba.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti a termékeit, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Információk

Méret

kicsi, közepes, nagy