Self Love Club spirituális illatgyertya önszeretetre és önelfogadásra

2999 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

EAN: 2018908302728

Részletes leírás

A Self Love Club gyertya egy különleges keveréke a spiritualitásnak és a gyengéd gondoskodásnak. Illata közel-keleti rózsát idéz, melynek édeskés, mégis fenséges illata egyenesen a szívedbe hatolva, segítve abban, hogy megtaláld a belső békét és harmóniát.

A gyertya tetején három különleges ásvány található: holdkő, rózsakvarc és rodonit. Ezek az ásványok nemcsak szépséget adnak a gyertyának, hanem energetikailag is támogatnak téged az önismeret és az önelfogadás útján.

  • Holdkő: A holdkő segítségével mélyebben kapcsolódhatsz a saját érzéseidhez és belső bölcsességedhez. Serkenti az intuíciót és segít megérteni az érzelmeidet, hogy megtaláld az önmagadhoz vezető utat.
  • Rózsakvarc: A rózsakvarc az egyetemes szeretet és gyengédség köve. Segít feloldani az önvádlást és elfogadni önmagadat olyannak, amilyen vagy. Szeretetteljes energiája által támogatja az önmagad iránti szeretet és elfogadás megtalálását.
  • Rhodonit: A rhodonit segít meggyógyítani a sebeket és oldani a blokádokat az önismeret útján. Erősíti az önelfogadást és önbizalmat, miközben segít felszabadulni a múltbéli fájdalmakból, hogy tiszta szívvel léphess előre az életben.

Engedd, hogy a Self Love Club gyertya segítsen elindulni a saját belső utadon, hogy megtaláld az önmagadhoz vezető utat, és áradjon ki belőled az önmagad iránti szeretet és elfogadás fénye.

kiszerelés: 100 ml

égési idő: 15-20 óra