Prosperity anyagi bőség spirituális illatgyertya

3200 Ft

Ezzel a termékkel
10 Pont gyűjthető a VIP kedvezményekhez!

A gyertya segít a jólétet, pénzt, szerencsét, anyagi bőséget bevonzani. Tetején pirit és zöld aventurin ásványok adják a hatását. Az illatolajban menta is található, mely anyagi bőséget hoz és sikereket így tökéletesen passzol a gyertyához.

Készleten

Termékleírás

A gyertya segít a jólétet, pénzt, szerencsét, anyagi bőséget bevonzani. Tetején pirit és zöld aventurin ásványok adják a hatását. Az illatolajban menta is található, mely anyagi bőséget szimbolizál így tökéletesen passzol a gyertyához.

Vonzza a bőséget, de nem csak anyagi szinten, hiszen segítségünkre lehet sikereink elérésében, terveink megvalósulásában is. A zöld aventurin felszabadítja a régi szokásokat és csalódásokat, így új növekedés valósulhat meg. Optimizmust és életkedvet hoz. Leginkább lehetőségeket biztosít.

A pirit arra ösztönöz, hogy cselekedjünk céljaink eléréséhez, magabiztossággal lépjünk fel az álmainkért. A bolondok aranyának is nevezik. Nagyon erős ásvány manifesztációhoz, főleg ha az bőséghez, anyagiakhoz és sikerekhez kapcsolódik.

A menta az anyagi bőséget szimbolizálja és sikereket, lehetőségeket hoz így tökéletesen passzol a gyertyához.

Égési idő: 10-15 óra

Kiszerelés: 100 ml

Gyertyáink prémium minőségű 100% szójaviaszból készülnek.
Így alkalmasak vegán vagy környezettudatos otthonokba.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti a termékeit, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Információk

Méret

kicsi, közepes