Prosperity anyagi bőség spirituális illatgyertya

2999 Ft

A gyertya segít a jólétet, pénzt, szerencsét, anyagi bőséget bevonzani. Tetején pirit és zöld aventurin ásványok adják a hatását. Az illatolajban menta is található, mely anyagi bőséget hoz és sikereket így tökéletesen passzol a gyertyához.

Engedélyezett utánrendelésre

Részletes leírás

A Prosperity spirituális ásványgyertyánk kifejezetten a bőség vonzására terveztük. Ez a gyertya egyedi összetevőivel segít elérni és megerősíteni a bőség és gazdagság pozitív energiáit az életedben.

A Prosperity ásványgyertya tetejét pirit és zöld aventurin ásványokkal díszítettük.

  1. Pirit: A pirit egy olyan ásvány, amelyet hosszú ideje a gazdagság és a jólét jelképeként is tartanak számon. Energetikailag támogatja a pénzügyi bőség és az anyagi gazdagság vonzását az életedbe. Emellett segít eloszlatni a negatív gondolatokat és blokkokat, amelyek gátolhatják a gazdagság elérését.
  2. Zöld aventurin: Ez az ásvány ismert azért, mert elősegítheti a bőséget és a szerencsét. Segíti a kitartó munkát és az ambíciókat, ezáltal elősegítve az anyagi előrelépést. A zöld aventurin pozitív energiát sugároz, ami támogatja az életben való előrehaladást és a gazdagabb, kiegyensúlyozottabb élet kialakítását.

Az ásványokkal díszített Prosperity gyertyád egyedülálló és hatásos eszköz lehet a bőség és gazdagság bevonzására az életedbe.

Emellett az illat is rendkívül fontos az élmény szempontjából. A Prosperity gyertya frissítő és üdítő illattal rendelkezik, amely menta, uborka és citrus jegyeket ötvöz. Az illat harmóniában van a bőség vonzásának spirituális céljával, hiszen a menta frissességet és életerőt, az uborka nyugalmat és bőséget, míg a citrusok energiát és örömöt sugallnak. Együtt ezek az illatok pozitív érzéseket és gondolatokat keltve ognak hozzájárulni ahhoz, hogy még jobban be tudod vonzani a gazdagságot és a bőséget az életedbe.

Használd ezt az  ásványgyertyát a meditációhoz, manifesztációhoz, vagy egyszerűen csak élvezd az illatát és szépségét a mindennapokban. Hagyd, hogy pozitív energiái és az ásványok ereje megerősítse benned a bőség iránti vágyat, és segítsen az utadon az anyagi jólét és gazdagság felé.

A Prosperity gyertya kiváló választás lehet saját otthonodba, vagy ajándékként szeretteid számára is, akikkel megoszthatod a gazdagság pozitív energiáit és üzenetét.

 

 

Égési idő: 10-15 óra

Kiszerelés: 100 ml

Gyertyáink prémium minőségű 100% szójaviaszból készülnek.
Így alkalmasak vegán vagy környezettudatos otthonokba.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti a termékeit, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Információk

Méret

kicsi, közepes, nagy