MOM illatviasz

2200 Ft

Készleten

EAN: 2036658460420

Részletes leírás

50 g

juicy mangó illatban

 

Az illatviaszt kerámia párologtatóban való használata rendkívül egyszerű és gyors. Íme, néhány lépés, hogyan kell használni:

  1. Válasszon illatviaszt: Először is válasszon ki egy illatviaszt, amelyet szeretne használni a párologtatóban. Győződjön meg róla, hogy az illatviasz alkalmas a kerámia párologtatóhoz és az Ön által kívánt illatot képviseli
  2. Adj hozzá illatviaszt: A párologtató tartályába helyezze be az illatviaszt. Ha az illatviasz nagyobb, mint a tartály, akkor vágja vagy törje darabokra, hogy illeszkedjen a tartályba.
  3. Kapcsolja be a párologtatót: A párologtatóba helyezze a megfelelő helyre, majd helyezzen tea mécsest a megfelelő helyre és gyújtsa meg.
  4. Várjon, amíg elkezdi terjeszteni az illatot: A párologtató azonnal elkezdi terjeszteni az illatot, ahogy felmelegszik.

Fontos, hogy az adott párologtató gyártója által ajánlott utasításokat mindig betartsa, hogy biztonságosan és hatékonyan tudja használni az eszközt. Emellett rendszeresen tisztítsa az optimális működés érdekében.