Masterclass-Legyél te is gyertyakészítő

35000 Ft45000 Ft

Törlés

Részletes leírás

Üdvözöllek a gyertyakészítő tanfolyamon, ahol profi gyertyakészítő vállalkozóvá válhatsz! Ez a képzés lehetőséget ad számodra arra, hogy megismerkedj a szójaviasszal, repceviasszal és kókuszviasszal, és megtanuld, hogyan alakíthatod át szenvedélyedet egyedi, sikeres kisvállalkozássá.

A tanfolyam során elsajátíthatod az alapokat a gyertyakészítés művészetében. Bemutatjuk számodra a különböző alapanyagokat, kezdve a szójaviasszal, mely környezetbarát és megújuló forrásból származik. A repce vagy kókusz viasszal pedig egzotikus termékeket készíthetsz majd.

A tanfolyam során megtanulod, hogyan válaszd ki a megfelelő alapanyagokat, hogyan mérj és keverj illatokat, illetve hogyan alakíts ki egyedi formákat és színeket a gyertyáidnak. A technikák mellett olyan üzleti tanácsokat is megosztunk veled, amelyek segítségével kiemelkedő és sikeres gyertyakészítő vállalkozóvá válhatsz.

Gyertyakészítés nem csupán kreatív tevékenység, hanem lehetőséget nyújt arra, hogy személyre szabott ajándékokat vagy lakberendezési tárgyakat alkoss. A gyertyák kellemes hangulatot teremtenek otthonodban, és romantikus, pihentető légkört varázsolnak.

A gyertyakészítés lehetővé teszi, hogy kifejezd kreativitásodat, és egyedi, kézzel készített termékeket alkoss, amelyekre az emberek kíváncsiak.

Ez a tanfolyam lehetőséget ad arra, hogy megtanuld a szakma fortélyait és olyan tudást szerezz, amelyre alapozva egyedi gyertyákat készíthetsz és sikeres vállalkozó lehetsz.

A gyertyakészítő tanfolyamunk részletesen bemutatja a gyertyakészítés folyamatát, hogy sikeresen és magabiztosan vállalkozóvá válhass. A következőkben összefoglalom a tanfolyam menetét:

– Megismerkedtünk a növényi gyertya viaszokkal, mint például a szójaviasszal, repceviasszal és kókuszviasszal. Tanulmányozzuk ezeket az alapanyagokat, és megtanuljuk, hogyan válasszuk ki a megfelelő viaszt a különböző projektekhez.

– Megismerkedunk a kanócok használatával és kiválasztásával. Megtanuljuk, hogyan kell helyesen méretezni és rögzíteni a kanócot a gyertyákhoz. Emellett megvizsgáljuk a különböző gyertyatégelyeket és tanulmányozzuk, azok előnyeit és hátrányait.

– Felfedezzuk az illatok és illatolajok világát a gyertyakészítésben. Megismerjük a különböző illatok és illatolajok típusait, és megtanuljuk, hogyan adhatjuk hozzá a gyertyákhoz ezeket az illatokat. Tanulunk arról is, hogyan válasszuk ki az illatokat a kívánt hangulat és hatás eléréséhez.

– Az utolsó napon megkezdjük a vizsgamunka elkészítését. Ezen a napon alkalmaznod kell mindazt a tudást, amit a tanfolyam során megszereztél, és létre kell hoznod egy saját gyertyát. Ez lehetőséget ad arra, hogy gyakorold a technikákat, kreativitásodat és egyedi stílusodat fejezd ki a gyertya tervezésében és elkészítésében.

Mit ad neked a tanfolyam:

1. Szakmai tudás és készségek: A tanfolyam során megtanulod a gyertyakészítés művészetét és a szakmai technikákat. Megismerkedsz az alapanyagokkal, azok tulajdonságaival és a különböző gyártási folyamatokkal. Ez a tudás lehetővé teszi számodra, hogy minőségi gyertyákat készíts és megvalósítsd saját elképzeléseidet.

2. Kreativitás kibontakoztatása: A gyertyakészítés egy kreatív tevékenység, amely lehetőséget ad a kézzel készített termékek alkotására. A tanfolyam segít felfedezni és fejleszteni kreatív oldaladat, hogy egyedi és lenyűgöző gyertyákat hozhass létre.

3. Üzleti ismeretek: A gyertyakészítő tanfolyam nemcsak a művészeti és kézműves aspektusokat tanítja meg, hanem az üzleti oldalra is fókuszál. Megismerkedsz az alapvető vállalkozói ismeretekkel, marketingstratégiákkal és üzleti tervkészítéssel. Ez segít abban, hogy sikeres vállalkozást indíthass és hatékonyan ismertesd meg a termékeidet.

4. Hálózatépítési lehetőségek: A gyertyakészítő tanfolyam lehetőséget ad arra, hogy olyan emberekkel találkozz és kapcsolatokat építs, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek. Ez az új kapcsolatrendszer segíthet inspirációhoz jutni, tapasztalatokat megosztani és üzleti partnereket találni.

5. Önállóság és kreatív vállalkozás: A gyertyakészítés egy olyan tevékenység, amelyet otthon is végezhetsz, és a saját üzleted részeként is folytathatsz. Egy gyertyakészítő tanfolyam elvégzése lehetőséget ad arra, hogy önálló vállalkozóként működj, időbeosztásodat és munkamódszereidet saját magad határozd meg.

Az alap csomagunk tartalmazza a gyertyakészítő tanfolyamot, amely átfogó oktatást nyújt a gyertyakészítés technikáiról és folyamatáról. Ezenkívül az alap csomag minden olyan alapanyagot és eszközt tartalmaz, amelyekre szükséged lesz a tanfolyamon való részvételhez. Ez magában foglalja a különböző viaszokat (például szójaviasszal, repceviasszal és kókuszviasszal), kanócokat, gyertyatégelyeket, színezőanyagokat és díszítő eszközöket.

A prémium csomagunk további előnyöket kínál az üzleti szempontokra összpontosítva. Ezen kívül tartalmaz egy üzleti kisokost, amely részletesen bemutatja a gyertyakészítés vállalkozói oldalát. Ez az anyag segít abban, hogy megtervezd és fejleszd saját gyertyakészítő vállalkozásodat, beleértve az üzleti terv készítését, marketingstratégiák kidolgozását és a termékek piacra dobását.

A prémium csomagban megtalálod a partner listát, amelyben olyan beszállítók és gyertyakészítő eszközök forrásait találod, akik megbízhatóak és minőségi termékeket kínálnak. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen hozzáférj a szükséges alapanyagokhoz és eszközökhöz a vállalkozásod fejlesztése és fenntartása érdekében.

A prémium csomagunkkal teljes körű támogatást és útmutatást nyújtunk, hogy sikeresen elindíthasd saját gyertyakészítő vállalkozásodat, és kiemelkedő minőségű és egyedi termékeket hozz létre.

minimum 3 fo jelentkezo felett egyedi idopont egyeztetheto!

Információk

Idopont

01.20-21, 02.10-11, 02.24-25

csomag

alap, prémium