Manifest illatgyertya manifesztációhoz

2600 Ft3600 Ft

Ezzel a termékkel
8 Pont – 12 Pont gyűjthető a VIP kedvezményekhez!

A gyertya szegfűszeg és szantál illóolajjal készül, melyek egy édes, de ugyanakkor fűszeres, füstös illatot adnak neki. Tetején arany obszidián és peridot ásványok erősítik a hatását. Az arany obszidián segít megszűntetni a blokkokat és a problémákat, amik manifesztációd útjában állnak.

Törlés

Termékleírás

A gyertya szegfűszeg és szantál illóolajjal készül, melyek egy édes, de ugyanakkor fűszeres, füstös illatot adnak neki.
Az arany obszidián segít megszűntetni a blokkokat és a problémákat, amik manifesztációd útjában állnak. Rendkívül gyorsan és nagyerővel fejti ki hatását. A peridot ásvány segít a legjobb oldalát előhoznia az életednek, bevonzza az álmaid, bőséget és boldogságot hoz. Élesíti a tudatot és új szinteket nyit meg. Megszünteti a letargiát és ráirányítja a figyelmet minden olyan dologra, amelyet tudatosan vagy tudattalanul elhanyagoltunk.

A gyertyát megvásárolhatod kicsi, közepes kiszerelésben.

Égési idő:
kicsi: min. 10 óra
közepes: min. 25 óra

Gyertyáink NatureWax C3 prémium minőségű 100% szójaviasz keverékből készülnek.
Így alkalmasak vegán vagy környezettudatos otthonokba.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti a termékeit, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Információk

Méret

kicsi, közepes

ÉrtékelésekMég nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.