Manifest spirituális illatgyertya manifesztációhoz és bevonzáshoz

2999 Ft

A gyertya arany obszidián és peridot ásványokkal készült, melyek tökéletesek manifesztációhoz. Az arany obszidián segít megszűntetni a blokkokat és a problémákat, amik manifesztációd útjában állnak. A peridot ásvány segít a legjobb oldalát előhoznia az életednek, bevonzza az álmaid, bőséget és boldogásgot hoz.

Engedélyezett utánrendelésre

Részletes leírás

A Maniest gyertya a manifesztáció és a bevonzás energiájára összpontosít, melynek segítségével segíthet céljaink és vágyaink megvalósításában.

A gyertya tetején két különleges ásvány található: arany obszidián és peridot.

  1. Arany obszidián: Az arany obszidián egy különleges ásvány, amely erőteljes védelmi és tisztító tulajdonságokkal rendelkezik. Segít eloszlatni a negatív energiákat és blokkokat, így elősegíti a pozitív gondolkodást és a magasabb rezgésszint elérését. Ezenkívül segíthet erősíteni az önbizalmat és az akaraterőt, ami nélkülözhetetlen a manifesztációs folyamat során.
  2. Peridot: A peridot egy olyan ásvány, amely összekapcsolódik a gazdagság és a jólét energiájával. A manifesztáció és bevonzás során segíthet abban, hogy kiteljesedjenek az anyagi vágyak és lehetőségek. Emellett erősíti az intuíciót és a szívchakrát, így támogatva minket abban, hogy megértőbbek és elfogadóbbak legyünk az új lehetőségekkel kapcsolatban.

Ez a különleges gyertya kifejezetten a manifesztáció és a bevonzás erősítésére lett tervezve, hogy segítsen elhozni a pozitív energiát és megvalósítani a vágyaidat.

Felejtsd el a kétségeket és hozz létre pozitív változást az életedben a Manifest ásványgyertyánk segítségével! Legyen ez a gyertya a személyes segítőtársad a manifesztáció és a bevonzás terén. Tapasztald meg vele, hogyan nyitja meg előtted az összes lehetőséget az univerzum!

A manifesztációs rituálé gyertyánkkal segít a céljaidra való fókuszálásban és a vágyaid elérésében. Fontos, hogy a rituálé során teljes szívvel és hittel járj el.

Égési idő:

15-20 óra

kiszerelés: 100 ml

FIGYELEM a 400 ml -es kiszerelés kizárólag rendelésre készül, így a feldolgozási ideje ezeknek a rendeléseknek hosszabb! Minimum 7-10 munkanap!

Gyertyáink prémium minőségű 100% szójaviaszból készülnek.
Így alkalmasak vegán vagy környezettudatos otthonokba.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti a termékeit, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Információk

Méret

kicsi, közepes, nagy