Let it go érzelmi gyógyulást segítő spirituális illatgyertya

2999 Ft

A gyertyán mookait jáspis és unakit található. A mookait jáspis segít az örökölt családminták megoldásában és segít a felmenői traumákat gyógyítani. Az unakit segít elengedni az érzelmi mintákat, kötődéseket. Támogatja az egészséges testi-lelki szokások kialakítását. A kamilla virágzat és körömvirág szirmok segítenek a stressz oldásban és megnyugtatják a testet-lelket. A gyertya narancs-vanília illatolajjal készül.

Engedélyezett utánrendelésre

Részletes leírás

A Let it go gyertya az érzelmi gyógyulást és az elengedést támogatja. A gyertya tetején található unakit és mookait ásványokkal egyesítve hatékony segítséget nyújtanak az érzelmek feldolgozásában és a lelked megnyugtatásában.

  1. Unakit: Az unakit egy csodálatos ásvány, mely az érzelmi gyógyulás egyik legjobb barátja. Segít feloldani a belső feszültséget, haragot és fájdalmat. Elősegíti az önfelfedezést és a pozitív változásokhoz vezető utat. Az unakit által inspirált gyertya az érzelmek mélyére hatolva segít felszínre hozni az elnyomott érzéseket és megerősíti a lelki harmóniát.
  2. Mookait: A mookait egy másik csodás ásvány, mely kiváló segítője az elengedés folyamatának. Számos negatív érzelem, mint például a bűntudat vagy a szomorúság, akadályozhat minket abban, hogy előre haladjunk az életünkben. A mookait segít feloldani ezeket az akadályokat és lehetővé teszi az elengedés és a megbocsájtás megtapasztalását, így újraépítve a lelki egyensúlyt és az önbizalmat.

A Let it go gyertya kiváló társ a meditációkban vagy spirituális gyakorlatokban. Engedd, hogy finom és megnyugtató illata betöltse a környezetedet, és nyugodj meg a gyertya fényének lágy ragyogásában. Ezzel a különleges ásványgyertyával összpontosíthatsz az érzelmeidre, és lehetőséged nyílik arra, hogy megkönnyebbülést találj és elengedd mindazt, ami már nem szolgál téged.

 

Égési idő: 10-15 óra
Tégely mérete: 100 ml

Gyertyáink prémium minőségű 100% szójaviaszból készülnek.
Így alkalmasak vegán vagy környezettudatos otthonokba.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti a termékeit, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Információk

Méret

kicsi, közepes, nagy