Kvarc geóda – nyers ásvány

1350 Ft

A hegyikristály mestergyógyító kristályként ismert, amely képes lehet oda irányítani az energiát, ahol a legnagyobb szükségünk van rá.

Elfogyott

Értesítést kérek, ha a termék újra raktáron van.

SKU: 00023 Category: Tags: , ,

Termékleírás

Hegyikristály geoda. Két félre pattintott, két egymással tökéletesen (hiány nélkül) összeillő félből álló geoda. A hegyikristály mestergyógyító kristályként ismert, amely képes lehet oda irányítani az energiát, ahol a legnagyobb szükségünk van rá. A hegyikristályról úgy tartják, hogy nagyon jól képes rözíteni és tárolni az információkat és az energiákat. Magas rezgésű ásvány, amely segítheti a belső harmónia megteremtését, tisztítja az energia rendszert, a tudatot és segítheti a kapcsolódást a magasabb dimenziókkal. A hegyikristály segítheti a spirituális munkát, a képességeink fejlesztését és tisztítását. A korona csakrához kapcsolódó ásvány.

A rendelt ásványok színe, mérete és mintázata minimálisan eltérhet a fotón láthatótól.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti a termékeket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

ÉrtékelésekMég nincsenek értékelések.

„Kvarc geóda – nyers ásvány” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük