It’s my birthday – illatviasz

2890 Ft

Készleten

EAN: 2081593550613
SKU: 2081593550613 Category: Tags: , , ,

Részletes leírás

50 g kiszerelés

epres sajttorta illatban

 

 

 

Az illatviaszt kerámia párologtatóban való használata rendkívül egyszerű és gyors. Íme, néhány lépés, hogyan kell használni:

  1. Válasszon illatviaszt: Először is válasszon ki egy illatviaszt, amelyet szeretne használni a párologtatóban. Győződjön meg róla, hogy az illatviasz alkalmas a kerámia párologtatóhoz és az Ön által kívánt illatot képviseli
  2. Adj hozzá illatviaszt: A párologtató tartályába helyezze be az illatviaszt. Ha az illatviasz nagyobb, mint a tartály, akkor vágja vagy törje darabokra, hogy illeszkedjen a tartályba.
  3. Kapcsolja be a párologtatót: A párologtatóba helyezze a megfelelő helyre, majd helyezzen tea mécsest a megfelelő helyre és gyújtsa meg.
  4. Várjon, amíg elkezdi terjeszteni az illatot: A párologtató azonnal elkezdi terjeszteni az illatot, ahogy felmelegszik.

Fontos, hogy az adott párologtató gyártója által ajánlott utasításokat mindig betartsa, hogy biztonságosan és hatékonyan tudja használni az eszközt. Emellett rendszeresen tisztítsa az optimális működés érdekében.