Healing spirituális illatgyertya lelki gyógyulásra, gyógyulásra

2999 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

EAN: 2049568646983

Részletes leírás

Fedezd fel a lelki gyógyulás új dimenzióját a Healing nevű spirituális gyertyával! Ez a gyertya nem csupán fényt ad otthonodnak, hanem egy teljesen új tapasztalatot is nyújt: a belső harmóniához és gyógyuláshoz vezető utat.

A Healing gyertya különlegessége abban rejlik, hogy tetején howlit, prehnit és unakit ásványok találhatóak. Ezek az ásványok nemcsak gyönyörűek, de hatalmas energiával és gyógyító tulajdonságokkal bírnak is.

A howlit egy rendkívül nyugtató és kiegyensúlyozó ásvány, amely segít csillapítani a stresszt és a szorongást. Ezáltal elősegíti a békés és nyugodt állapot elérését, így lehetővé téve a gyógyulás folyamatát.

A prehnit az egyensúly ásványa, amely segít összehangolni a testet, az elmét és a lelket. Serkenti az önismeretet és az önelfogadást, valamint támogatja a belső békéhez és harmóniához vezető utat.

Az unakit pedig erősíti a spirituális kapcsolatot és segít az érzelmi gyógyulásban. Ez az ásvány serkenti a pozitív gondolkodást és segít elfogadni a változást, így elősegítve a belső gyógyulást és fejlődést.

Az illatok terén a Healing gyertya egy különleges keveréket kínál a bodza és a rebarbara jegyeivel. A bodza friss, édes és megnyugtató illata tökéletesen kiegészíti a rebarbara pikáns és élénk jegyeit, így egy harmonikus és frissítő aroma keletkezik, ami segít feloldani az energetikai blokkokat és elősegíti a gyógyulást.

Engedd, hogy a Healing gyertya vezesse utadat a belső harmónia és gyógyulás felé, miközben otthonodat megtölti a békével és a szeretettel.

kiszerelés: 100 ml

égési idő: 15-20 óra