Goddess Energy spirituális illatgyertya – Womens day collection

4999 Ft

Csak 1 maradt készleten

SKU: acgoddessenergy220 Category:

Részletes leírás

Hívd elő a benned rejlő istennőt.

A Goddess Energy ásvány gyertya kifejezetten az isteni női energiák és az intuitív nőiesség megerősítésére lett tervezve.  A Goddess Energy gyertyánk segít kiemelni az isteni női energiáid. Ez a különleges gyertya Rózsakvarccal és Szivárvány Holdkővel készült.

  1. Rózsakvarc: A Rózsakvarc az “univerzális szeretet kőve”, és kapcsolódik a szívcsakrahoz és a szeretet energiájához. Az isteni nőiesség megélése és megerősítése szempontjából rendkívül fontos, mert segít a belső szeretet megtapasztalásában, önmagad elfogadásában és az empátia erősítésében. Az ásvány gyengéden támogatja a lelki gyógyulást és segít az érzelmi sebek begyógyításában. A Rózsakvarc segítségével a gyertya energiája segít megtalálni a belső harmóniát és a boldogságot.
  2. Szivárvány Holdkő: A Szivárvány Holdkő egy rendkívül misztikus és intenzív energiájú ásvány. Ez az ásvány segít a női energetikában és a belső istennő megélésében. A holdkő kapcsolatban áll a Hold energiájával, amely az intuíció és a nőiesség jelképe. Segít kapcsolatba lépni az érzelmekkel és az intuitív érzésekkel, amelyek erősítik az önazonosságot. Ezáltal segít megérteni és megélni az isteni nőiesség erejét, valamint önbizalmat és kreativitást nyújt a mindennapi életben.

A Goddes Energy gyertya kombinálja ezeket a különleges ásványokat, hogy segítsen a spirituális utazásban az isteni nőieség felé. Használd ezt a gyertyát meditációhoz, önreflexióhoz vagy olyan pillanatokban, amikor szeretnél összekapcsolódni az istennő energiával. Engedd, hogy ez a gyertya segítsen felfedezni és megerősíteni a benned rejlő csodálatos nőiességet!

Varázsold el magad ezzel az isteni finom frissen vágott rózsa illatú gyertyával.

Kiszerelés 220 ml

Égési idő: 35-40 óra

 

Gyertyáink prémium minőségű 100% szójaviaszból készülnek.
Így alkalmasak vegán vagy környezettudatos otthonokba.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti a termékeit, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.