Focus‌ ‌illatgyertya‌ ‌tanuláshoz‌ ‌és‌ ‌munkához‌

( 1 Értékelés )

2600 Ft3600 Ft

Ezzel a termékkel
8 Pont – 12 Pont gyűjthető a VIP kedvezményekhez!

A gyertya fahéjas alma és fahéj illóolajjal készült, hogy egy nyugodt, de inspiráló légkört teremtsen. Tetejére fluorit és tigrisszem ásványok kerültek. A fluorit tökéletes ásvány munkához és tanuláshoz.

Törlés

Termékleírás

A gyertya fahéjas alma és fahéj illóolajjal készült, hogy egy nyugodt, de inspiráló légkört teremtsen. Tetejére fluorit és tigrisszem ásványok kerültek. A fluorit tökéletes ásvány munkához és tanuláshoz. Rendszerezi az addig megtanultakat, és növeli a figyelem összpontosítását. Csökkenti a stresszt és megnyugtat. A tigrisszem növeli a tetterőt, a bátorságot, optimistává teszi tulajdonosát, megszünteti az önértékelési zavarokat.

A gyertyát megvásárolhatod kicsi, közepes kiszerelésben.

Égési idő:
kicsi: min. 10 óra
közepes: min. 25 óra

Gyertyáink NatureWax C3 prémium minőségű 100% szójaviasz keverékből készülnek.
Így alkalmasak vegán vagy környezettudatos otthonokba.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti a termékeit, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Információk

Méret

kicsi, közepes

Vélemények (1)

  1. schedakitti

    ( 1 Értékelés )

    (megerősített tulajdonos)

    Abszolút kedvencem! Szinte minden csomagomban ott van, tanuláshoz kötelező darab. ♥ Az eredmény pedig számomra szemmel látható és érezhető! ♥

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.