Where focus goes energy flows spirituális illatgyertya munkához, tanuláshoz

2999 Ft

A gyertya célja, hogy egy nyugodt de inspiráló légkört teremtsen. Tetejére fluorit és tigrisszem ásványok kerültek. A fluorit tökéletes ásvány munkához és tanuláshoz. Segít belső békét teremteni, élesíti a fókuszálást és segít bölcs döntéseket hozni. A tigrisszem ásvány erősíti az akaraterőt, önbizalmat, és kitartást.

Engedélyezett utánrendelésre

Részletes leírás

Ez a termék különleges energiájával hozzájárulhat a koncentrációhoz, tanuláshoz és hatékony munkához. Ez a gyertya olyan ásványokkal van díszítve, mint a fluorit és a tigrisszem, amelyeknek számos pozitív hatása van az elme és az érzelmek harmonizálásában.

A fluorit egy gyönyörű színű ásvány, amelynek sok árnyalata létezik. Ennek az ásványnak a hatása kiterjed a mentális tisztaságra és koncentrációra, és hozzájárulhat a tanulás és a munka hatékonyságának növeléséhez. Ez az ásvány segíthet fokozni az intellektuális képességeket és az információ feldolgozását, ami az új tudás megszerzését könnyebbé és hatékonyabbá teheti. Emellett a fluorit pozitív hatással lehet az emlékezetre és a gondolkodásra, így segítve az új információk rögzítését és az ötletek kidolgozását.

A tigrisszem egy másik erőteljes ásvány, amelynek használatával a gyertya tovább fokozza a koncentrációt és a kitartást. Ez az ásvány segíthet eloszlatni a zavaró gondolatokat és negatív energiákat, ezáltal javítva az intuíciót és a mentális erőt. A tigrisszem hatása segíthet megerősíteni az önbecsülést és önbizalmat, ami elengedhetetlen a sikeres tanulás és munkavégzés szempontjából. Emellett ez az ásvány védelmet nyújt a stressz és a kimerültség ellen, amelyek gyakran akadályozhatják a hatékony tanulást és munkát.

A gyertya tökéletes társ lehet meditációhoz, ahol segíthet a gondolatok összpontosításában és a belső béke elérésében. Használatával megteremtheted a megfelelő környezetet a produktivitás és a kreativitás fokozásához.

Tedd az íróasztalodra, vagy használd meditáció közben, hogy megtapasztald a pozitív hatásait az elme és a lélek harmóniájában. Tudd meg, milyen hatékony lehetsz, amikor az ásványok energiája támogatja utadat a sikeres tanulás és munkavégzés felé.

Gyertyánk illata a kollekció legintenzívebb és legédesebb illata. Marcipánhoz hasonló, alapja mandulatej. Igazi kuckózós illat.

Égési idő: 10-15 óra

Kiszerelés: 100 ml

Gyertyáink prémium minőségű 100% szójaviaszból készülnek.
Így alkalmasak vegán vagy környezettudatos otthonokba.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti a termékeit, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Információk

Méret

kicsi, közepes, nagy