Divine Masculine spirituális gyertya a férfi energiákra

2500 Ft

Készleten

Részletes leírás

A Divine Masculine gyertya egy különleges termék, amely a férfiasság megélését és megerősítését segíti elő. Ez a spirituális illatgyertya segítségedre lesz abban, hogy mélyebb kapcsolatba lépj a férfi energiáddal és az önbizalom erősítésével, miközben felfedezed a benned rejlő isteni tulajdonságokat.

Tetején moha achát, szodalit és pirit ásványok találhatók, amelyek kiegészítik a gyertya hatását és segítik a spirituális tapasztalást.

  1. Moha achát: Ez az ásvány a földelés és stabilitás jelképe. A moha achát segít a férfiaknak kapcsolatba lépni az ősi erővel, amely a természetben rejlik, és támogatja őket abban, hogy megtalálják az egyensúlyt az élet kihívásaiban. Ez az ásvány erősíti az önbizalmat, segít felszabadulni a belső félelmektől és megnyitja az utat a benned rejlő isteni férfiasság kifejezéséhez.
  2. Szodalit: A szodalit egy kiváló kommunikációs eszköz és az intuíció növelője. A férfiaknak gyakran nehéz megnyilvánulni az érzéseikkel és igényeikkel, de a szodalit segítségével könnyebben kifejezhetik magukat és jobban megérthetik az érzelmeiket. Ez az ásvány segít megtalálni az igazi önmagadat, függetlenül a külső vagy társadalmi elvárásoktól.
  3. Pirit: A pirit az önbizalom és a személyes erő köve. Energiával tölti fel a férfiakat, segítve őket abban, hogy magabiztosan lépjenek fel és megvalósítsák céljaikat. Emellett a pirit erősíti az önbizalmat és az akaraterőt, és támogatja a belső vezetést, amelyre a férfiaknak szükségük van a spirituális fejlődéshez.

Amikor meggyújtod ezt a gyertyát, a moha achát, szodalit és pirit ásványok ereje keveredik az illatokkal, amelyek serkentik a férfiasság érzését és önbizalmat. Ez a gyertya egy különleges élményt nyújt, amely segít felfedezni és megerősíteni a benned rejlő isteni férfiasságot.

Égési idő: 10-15 óra
Tégely mérete: 100 ml

Gyertyáink prémium minőségű 100% szójaviaszból készülnek.
Így alkalmasak vegán vagy környezettudatos otthonokba.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti a termékeit, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Információk

Méret

Kicsi, közepes, nagy