Divine Feminine spirituális illatgyertya a női energiákra

2999 Ft

Készleten (utánrendelhető)

EAN: 2047191854898

Részletes leírás

A Divine Feminine gyertya a nőiesség megélésére és megerősítésére lett tervezve. Ez a különleges illatgyertya segítségedre lesz abban, hogy felfedezd és megtapasztald a belső női erődet és összekapcsolódj a nőiesség pozitív energiáival.

Tetején virág achát, vörös jáspis és szivárvány holdkő ásványok találhatók, amelyek rendkívüli hatással vannak a lelkedre és a nőiességed kifejezésére.

  1. Virág achát: Ez a csodálatos ásvány a nőiesség és az anyai energiák kövének számít. Segít összekapcsolódni a természet női erejével és elmélyíteni a kapcsolatot az intuícióddal. A virág achát segíti elengedni a múltban megragadt érzéseket és megnyitni a szívet az új lehetőségek előtt.
  2. Vörös jáspis: Ez az ásvány az önbizalom és a vitalitás szimbóluma. Segít megerősíteni a nőiességünket és bátran kiállni az élet kihívásai elé. A vörös jáspis segíti felfedezni és kiaknázni a belső erőforrásainkat, valamint támogatja a kitartást és céltudatosságot.
  3. Szivárvány holdkő: A szivárvány holdkő a nőiesség és az intuíció köve. Ez az ásvány segít kapcsolódni a hold ciklusaihoz és az ősi női bölcsességhez. A szivárvány holdkő segíti az érzelmek egyensúlyát és támogatja a belső harmóniát.

Amikor meggyújtod ezt a gyertyát, a virág achát, vörös jáspis és szivárvány holdkő ásványok ereje egyesül az illatokkal, amelyek inspirálják és erősítik a nőiesség pozitív tulajdonságait. Az illatgyertya kellemes fényében és illatában megtalálhatod azt a belső erőt, amelyre szükséged van a nőiességed felfedezéséhez és kibontakoztatásához.

Most megadhatod a lehetőséget magadnak, hogy újra kapcsolódj a nőiességedhez és megtapasztald a belső erődet.

Égési idő: 10-15 óra
Tégely mérete: 100 ml

Gyertyáink prémium minőségű 100% szójaviaszból készülnek.
Így alkalmasak vegán vagy környezettudatos otthonokba.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti a termékeit, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Információk

Méret

Kicsi, közepes, nagy