Delphoi jósda illatgyertya

( 1 Értékelés )

2600 Ft3600 Ft

Ezzel a termékkel
8 Pont – 12 Pont gyűjthető a VIP kedvezményekhez!

A gyertya kifejezetten a látnoki képességeket erősíti. Összeköttetést építhetsz az angyalokkal, univerzummal, spirituális vezetőiddel. Levendula illóolajjal segít a jósló álmokban és az intuíció erősítésében.

Törlés

Termékleírás

A gyertya kifejezetten a látnoki képességeket erősíti. Összeköttetést építhetsz az angyalokkal, univerzummal, spirituális vezetőiddel. A lila szín az intuíció és a homlok csakra színe. Használhatod alvás előtt is, hiszen a levendula illóolaj és a levendula virág segíti az álmodást és nyugodt alvást. Tetején ametiszt töretek segítik az összeköttetést a felsőbb énünkkel, védelmet biztosítanak mindamellett, hogy egy alap ásvány a spirituális úton. Babérlevél került még a tetejére, mely nagyon erős gyógynövény. Több hatása mellett, füstje tisztító, segíti a manifesztációt, védelmet és bőséget biztosít.

A gyertyát megvásárolhatod kicsi, közepes kiszerelésben.

Égési idő:
kicsi: min. 10 óra
közepes: min. 25 óra

Gyertyáink NatureWax C3 prémium minőségű 100% szójaviasz keverékből készülnek.
Így alkalmasak vegán vagy környezettudatos otthonokba.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti a termékeit, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Információk

Méret

kicsi, közepes

Vélemények (1)

  1. Sellei Regina

    ( 1 Értékelés )

    (megerősített tulajdonos)

    Nagyon nehéz időszakban rendeltem ezt a gyertyát, amikor álmatlanság gyötört, amikor épp tudtam aludni akkor meg megfejthetetlen, rossz álmaim voltak. A gyertyának köszönhetően mély és pihentető alvást kaptam! Valamint az álmaim is kitisztultak! Biztosan beszerzek egy nagyobbat belőle a későbbiekben!

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.