Dark Feminine energy spirituális illatgyertya a sötét női energiákra

2999 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

EAN: 2043770363461

Részletes leírás

Ébreszd fel a benned rejlő sötét női energiákat!

A Dark Feminine gyertya kifejezetten a mélyebb spirituális utazásra és a sötét női energiák megélésére lett tervezve. Ez a különleges gyertya pirittel, fekete turmalinnal és ametiszttel készült.

  1. Pirit: A pirit egy erőteljes földelő ásvány, amely segít kapcsolódni az ősök energiáihoz és a bennünk rejlő sötét női energiákhoz. A sötét női energia nem rossz vagy negatív jelenség, hanem az ősi női erők, a bölcsesség és a megértés forrása. A pirit segít felismerni és megérteni ezeket az energiákat, és kapcsolódni velük, ezáltal segítve az önelfogadást és az önmagunkhoz való hűséget.
  2. Fekete Turmalin: A fekete turmalin egy kiváló védelmező és földelő ásvány, amely segít elvezetni a negatív energiákat. Amikor mélyen foglalkozunk a sötét női energiákkal, fontos, hogy megőrizzük a belső egyensúlyunkat és védve érezzük magunkat. A fekete turmalin segít ebben, valamint lecsendesíti az elmét és támogatja az önbizalmat a sötét energiák felfedezése során.
  3. Ametiszt: Az ametiszt egy kiváló tisztító és spiritualitást erősítő ásvány. Amikor elmélyülünk a sötét női energiákban, néha előfordulhat, hogy szembesülnünk kell régi fájdalmakkal és blokkokkal. Az ametiszt segít ezeket a negatív energiákat átalakítani, meggyógyítani és elengedni, így elősegítve a belső béke és harmónia elérését.

A Dark Feminine gyertya kombinálja ezeket a különleges ásványokat, hogy segítsen mélyebben megérteni és megélni a bennünk rejlő sötét női energiákat. Használd ezt a gyertyát meditációhoz, önreflexióhoz vagy olyan pillanatokban, amikor felfedeznéd és mélyebben megértenéd az ősi női erőket önmagadban.

kiszerelés: 100 ml

égési idő: 15-20 óra

Gyertyáink prémium minőségű 100% szójaviaszból készülnek.
Így alkalmasak vegán vagy környezettudatos otthonokba.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti a termékeit, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.