Cleansing Ritual spirituális illatgyertya

2999 Ft

A Cleansing ritual gyertya tökéletes választás önmagad agy otthonod megtisztítására a negatív energiáktól. Használd akár fürdő rituáléhoz vagy takarítás közben, kellemes friss fűszeres illata garantáltan bejárja otthonod.

Engedélyezett utánrendelésre

Részletes leírás

A Cleansing Ritual  segít a tér és energia tisztításában és védelmében. Ez a gyertya magában hordozza a hegyi kristály és a fekete turmalin ásványok erejét, amelyekkel együttműködve lenyűgöző hatást fejtenek ki a körülöttünk lévő energiákra és a személyes jólétünkre.

  1. Hegyi kristály: A hegyi kristály az egyik legerősebb ásvány a tisztítás és a harmonizálás terén. Segít eltávolítani az energiablokkokat és negatív hatásokat a környezetedből. Ezáltal a gyertyával együttműködve segít megtisztítani és frissíteni a teret, ahol ég, és elősegíti az energiák pozitív áramlását.
  2. Fekete turmalin: Ez a különleges ásvány híres a védelem és negatív energiák elhárítása terén. A fekete turmalin védelmező pajzsot képez a környezetben lévő káros energiák és hatások ellen. A gyertyával egyesítve erősíti a tisztítás hatását, miközben megakadályozza a negatív energiák visszatérését.

A Cleansing Ritual gyertya hatékony eszköz a tér és energia tisztítására és védelmére. Amikor meggyújtod ezt a gyertyát, az illat és az ásványok ereje egyesül, hogy megteremtsék a tiszta, harmonikus légkört, amire szükséged van a mindennapi életben.

A gyertya tiszta, természetes összetevőkből készül, így támogatva a spirituális tisztítást és az energiák pozitív áramlását. A friss, revitalizáló illata mellett az ásványok ereje felerősíti a gyertya hatását, és segít megtartani a pozitív energiákat, miközben megvéd a negatív energiák ártalmaitól.

Használd otthonodban, munkahelyeden vagy bármely olyan területen, ahol tisztításra és védelemre van szükséged. Égesd rendszeresen, hogy megtartsd a pozitív energiákat és eltávolítsd a negatív hatásokat. Éld át az ásványok erejét és az illatgyertya varázslatos atmoszféráját, és engedd, hogy a Cleansing Ritual segítsen megtisztítani és védelmezni a körülötted lévő világot.

 

Égési idő:

15-20 óra

kiszerelés: 100 ml

 

Gyertyáink prémium minőségű 100% szójaviaszból készülnek.
Így alkalmasak vegán vagy környezettudatos otthonokba.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti a termékeit, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Információk

Méret

Kicsi, közepes, nagy