Boszi gyertyaszett

12000 Ft 12000 Ft

Ezzel a termékkel
40 Pont gyűjthető a VIP kedvezményekhez!

Ebben a csomagban a “Boszi gyertya” kollekciónk összes gyertyája megtalálható. Vannak már kedvenceid, vagy csak szeretnéd kipróbálni mindegyik gyertyánk?

Green witch illatgyertya

Szója viasz gyertyánkba zöld alma és gyömbéres keksz illatolaj keverék került. Gyertyánkat természet közeli, földelő, stabilitást hozónak terveztük így labradorit marokkő, képjáspis és mohaachát törmelék került a tetejére. Luxus amforánk különleges gyertya élményt nyújt. és garantáltan kitűnő dísze lesz a szobának.

Elfogyott

Dark witch illatgyertya

Szója viasz gyertyánkba meggy és fekete tea illatolaj keverék került. Fekete turmalin, pirit por és viasz koponya került a tetejére. Luxus amforánk különleges gyertya élményt nyújt. és garantáltan kitűnő dísze lesz a szobának. A fekete turmalin véd a negatív energiáktól, a pirit erősít és segít manifesztálni.

Elfogyott

Witches brew illatgyertya

Szója viasz gyertyánkba feketeribizli, málna, eper, alma és fahéj illatolaj keverék került. Luxus amforába rejtettük, hogy csak az igazi tulajdonosa nyithassa el. 

Tetején fekete turmalin mely véd és gránát ásvány törmelék, mely felébreszti a benned rejlő erőt, véd és önbizalma ad. 

Elfogyott

Termékleírás

Csomag tartalma:
1 db Witches brew illatgyertya
1 db Green witch illatgyertya
1 db Dark witch illatgyertya

Gyertyáink NatureWax C3 prémium minőségű 100% szójaviasz keverékből készülnek.
Így alkalmasak vegán vagy környezettudatos otthonokba.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti a termékeit, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

ÉrtékelésekMég nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.