Béke spirituális illatgyertya

2999 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

EAN: 2092047869328

Részletes leírás

Béke gyertyát, a béke megteremtésére és megélésére terveztük. Ez az illatgyertya tökéletesen ötvözi az érzéki kókusz és lime illatot az értékes hegyikristály, kunzit és akvamarin ásványok erejével, hogy mélyebb békét és harmóniát hozzon az életedbe.

Akvamarin: Az akvamarin az egyensúly és harmónia ásványa. Segít lecsillapítani az elmét és megnyugtatni a szívünket. Azáltal, hogy segíti az érzelmi stabilitást, ez az ásvány lehetővé teszi a béke mélyebb megélését és az érzelmi megnyugvást.

Hegyikristály: A hegyikristály az egyik legerőteljesebb tisztító és gyógyító kő. Segít eltávolítani az energiablokkokat és a negatív hatásokat, így lehetőséget teremt a belső béke elérésére és fenntartására.

Kunzit: A kunzit egy rendkívül gyengéd és szeretetteljes ásvány. Csökkenti a stresszt és segít a szív megnyitásában a szeretet és a béke felé. Azáltal, hogy támogatja a pozitív érzelmeket, segít elmélyíteni a béke megélését önmagadban és a körülötted lévő világban.

Ez a különleges illatgyertya, amelyet a béke energiájával és a kókusz-lime illat érzéki varázsával töltöttünk meg, lehetővé teszi, hogy egy kis időt szentelj magadnak, elcsendesedj, és megtapasztald a békét a mindennapokban. Gyújtsd meg ezt a gyertyát, és engedd, hogy az illat és az ásványok ereje átjárjon, miközben elmélkedhetsz, meditálhatsz vagy egyszerűen csak ellazulhatsz.

A Béke illatgyertya nemcsak csodálatos ajándék saját magadnak, hanem a szeretteidnek is. Lépj a béke útjára ezzel a gyönyörű gyertyával, és tapasztald meg, ahogy az életed egyre több béke és harmónia felé halad.

 

 

Égési idő: 15-20 óra

kiszerelés: 100 ml

Gyertyáink prémium minőségű 100% szójaviaszból készülnek, így alkalmasak vegán vagy környezettudatos otthonokba.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti a termékeit, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.