Bastet védelem illatgyertya

( 2 Értékelés )

2600 Ft3600 Ft

Ezzel a termékkel
8 Pont – 12 Pont gyűjthető a VIP kedvezményekhez!

A gyertya Bastet, az egyiptomi istennő után lett elnevezve, aki a védelem istennője. Kifejezetten védelmi szándékkal készült. Tetején hegyikristály, zsálya és rozmaring található.

Törlés

Termékleírás

A gyertya Bastet, az egyiptomi istennő után lett elnevezve, aki a védelem istennője. Kifejezetten védelmi szándékkal készült. Tetején hegyikristály, zsálya és rozmaring található. A néphagyomány szerint a citromfű felhasználható a gonosz elhárítására, szerencsét hozhat, és számos más varázslatban is felhasználható. Így választottuk ezt illóolajként. A hegyikristály a lelki blokkok oldásában is segít, tiszta gondolatokat, tiszta érzéseket hoz, megszabadít a zavaros és negatív erőktől. A zsályát és rozmaringot gyakorta használják kötegekben tértisztításra, így tökéletes alkotó eleme a védelmi gyertyának. A rozmaring eltávolítja a negativitást, elősegíti a bizalmat és élénkíti az elmét. Mivel száműzheti a negatív energiákat, egy kiváló gyógynövény a tér és az elme előkészítésére is. Gyertyánkon szigorúan csak kerti zsályát használunk, melynek hatása a fehér zsályáéval megegyezik. Tiszteletben tartjuk, hogy fehér zsályát csak natív amerikai származásúak használnak rituálékhoz.

A gyertyát megvásárolhatod kicsi, közepes kiszerelésben.

Égési idő:
kicsi: min. 10 óra
közepes: min. 25 óra

Gyertyáink NatureWax C3 prémium minőségű 100% szójaviasz keverékből készülnek.
Így alkalmasak vegán vagy környezettudatos otthonokba.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti a termékeit, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Információk

Méret

kicsi, közepes

Vélemények (2)

 1. Mihályka Zsanett

  ( 2 Értékelés )

  (megerősített tulajdonos)

  Különleges gyertya, szeretem nagyon.

 2. János Tamara

  ( 2 Értékelés )

  (megerősített tulajdonos)

  Az egyik kedvencem lett a sok közül!
  Külsőleg gyönyörű, az illata kellemes, és bármi rosszat érzek, meg is gyújtom-eddig semmi gond nem történt. 😀

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.