Protection védelmi spirituális illatgyertya

2500 Ft6500 Ft

A gyertya fekete turmalinnal és hegyikristállyal készül. Egyben védelmet nyújt és tisztítja a teret. A fekete turmalin nagyon erős védelmi és földelő ásvány. Egyensúlyt és tisztaságot hoz, a hegyikristály pedig tiszta, angyali energiát ad és erősíti a többi ásvány hatását.

Törlés

Részletes leírás

A Protection, spirituális védelemre szolgáló különleges ásvány gyertya, segítő társ lehet a lelked és otthonod spirituális védelmében.

A gyertya fő összetevői, a hegyikristály és a fekete turmalin, rendkívül erőteljes kristályok, melyek hozzájárulnak az egyéni energiavibrációk emeléséhez és a negatív energiák eltávolításához.

Hegyikristály:

  • Tisztító és megtisztító hatás: A hegyikristály segít megtisztítani a környezetet és az aurát a negatív energiáktól, amelyek az idő múlásával felhalmozódhatnak.
  • Energiaemelő tulajdonságok: Ennek a kristálynak az ereje segíthet abban, hogy magasabb szintre emeld az energiádat, és könnyebben csatlakozz a spirituális dimenziókhoz.
  • Kiegyensúlyozó hatás: A hegyikristály segíthet kiegyensúlyozni a testet, az elmét és a lelket, így növelve az általános jólétet és belső békét.

 

Fekete turmalin:

  • Negatív energiák eltávolítása: A fekete turmalin erős védelmi kőként funkcionál, segítve az elakadt energiák felszabadítását és a negatív energiák elűzését.
  • Földelő hatás: Ez a kristály segít a földelésben és a jelen pillanatban való megtartásban, amely elengedhetetlen az egyensúly és a stabilitás eléréséhez.
  • Pszichikai védelem: A fekete turmalin védi az aura és az energetikai meződet a káros hatásoktól, beleértve mások negatív energiáit vagy az elektromágneses sugárzásét is.

A spirituális védelemre szánt gyertyánk, amely a hegyikristály és a fekete turmalin erejét egyesíti, segíthet neked megtalálni a békét és a harmóniát az otthonodban és a lelkedben. Használd ezt a gyertyát meditációhoz, spirituális gyakorlatokhoz, vagy egyszerűen csak akkor, amikor szükséged van a lelki megnyugvásra és a negatív energiák távoltartására.

A gyertya illata erősen citromfüves, friss citrusos illat.

Égési idő: 10-15 óra
Tégely mérete: 100 ml

Gyertyáink prémium minőségű 100% szójaviaszból készülnek.
Így alkalmasak vegán vagy környezettudatos otthonokba.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti a termékeit, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Információk

Méret

kicsi, közepes, nagy