Bad Bitch Vibes spirituális illatgyertya az erős, magabiztos Nőknek

2999 Ft

Akaraterő, önbizalom, domina kisugárzás. Ebben a gyertyában megtalálhatod mindezt.

Csak 2 maradt készleten (utánrendelhető)

Részletes leírás

A Bad bitch vibes gyertyát különlegesen válogatott ásványokkal, gránáttal, fekete turmalinnal és pirittel gazdagítottuk. Ez a gyertya segít az önbizalom és dominancia pozitív megerősítésében, miközben harmonizálja és feltölti a lelket.

  1. Gránát: Az ősi idők óta a gránátot az önbizalom és a szenvedély szimbólumaként tisztelik. Egyedülálló energiájának köszönhetően segít felszabadítani a belső erőt és kitartást. A gránát erősíti az akaratot és segít meghatározni céljainkat, valamint elérni azokat. Emellett önbizalmat ad ahhoz, hogy kiálljunk az igazunkért és a meggyőződésünkért.
  2. Fekete turmalin: Ez a csodálatos ásvány híres a negatív energiák elnyeléséről és az aura védelméről. A fekete turmalin hatékonyan tisztítja a környezetünket és a lelkünket, ami segít megerősíteni a dominancia érzését. Ezáltal képesek vagyunk jobban kezelni a kihívásokat és a nehézségeket, ami tovább erősíti önbizalmunkat.
  3. Pirit: A piritet hosszú idők óta az önbizalom és a pozitív gondolkodás ásványaként tartják számon. Fokozza az önbizalmat és az életvidámságot, így segít pozitív kisugárzást teremteni. Ezzel az ásvánnyal bátrabbnak és magabiztosabbnak érezhetjük magunkat, miközben hatékonyan küzdünk meg a bizonytalansággal és a belső kételyekkel.

A gyertya előnyei:

  • Önbizalomnövelés: A gránát, fekete turmalin és pirit kombinációja elősegíti az önbizalom megerősítését, így könnyebben küzdhetünk meg az önbizalomhiánnyal és képesek vagyunk megvalósítani a céljainkat.
  • Dominancia és határozottság: Az ásványok ereje segít felszabadítani a dominanciát és határozottságot magunkban, amivel magabiztosabban tudjuk kifejezni véleményünket és irányítani életünket.
  • Negatív energiák elűzése: A fekete turmalin és a pirit hatékonyan elnyeli a környezetből érkező negatív energiákat, így megteremti a pozitív környezetet a dominancia és önbizalom kibontakozásához.

Használd ezt a gyertyát meditációkhoz, relaxációhoz vagy egyszerűen csak a mindennapi életedben, hogy támogassa önbizalmad és segítsen kibontakoztatni a belső dominanciádat. Tedd ezt az ásványgyertyát a személyes szentélyedbe vagy használd munkahelyeden, hogy mindig emlékeztessen arra, hogy milyen erős és határozott tudsz lenni.

 

A termék egy méretben kapható.

Égési idő: 15-20 óra

kiszerelés: 100 ml

Gyertyáink prémium minőségű 100% szójaviaszból készülnek.
Így alkalmasak vegán vagy környezettudatos otthonokba.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti a termékeit, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.