Babaváró spirituális illatgyertya

2500 Ft

Gyertyánk 3 féle ásvánnyal készült. Rózsakvarc, unakit és karneol.

 

Készleten

Részletes leírás

A babaváró gyertya kifejezetten a termékenység fokozására és babavárásra terveztük. Ez a gyertya nem csak spirituális erejét, hanem csodás megjelenését is felhasználja az unakit jáspis, rózsakvarc és karneol ásványokkal, amelyeknek különleges hatásai vannak az élet megújításában.

Unakit jáspis: Az unakit jáspis egy rendkívül erős és energetikus kő, amelyet a termékenység és a gyógyulás kristályának is neveznek. Ennek a kőnek az ereje segíthet abban, hogy a lelki, érzelmi és fizikai síkon is kiegyensúlyozottabbá váljunk, és felkészüljünk az új élet fogadására. A jáspis segíthet megerősíteni a testet és a szellemet, és elősegítheti a pozitív változásokat az életünkben.

Rózsakvarc: A rózsakvarc az egyik legkedveltebb és legismertebb szeretetkő, amely segít az önelfogadásban és az érzelmek tisztázásában. Babavárás során az érzelmek és a stressz gyakran magasra szökhetnek, és itt jön képbe a rózsakvarc, amely a szeretet és a megnyugvás energiájával támogathat minket. Ezenkívül segíthet az önmagunk iránti szeretet megerősítésében, amely fontos lépés az új élet fogadásához.

Karneol: A karneol az életvidámság és a kreativitás köve, és segíthet új energiát és életörömöt hozni az életünkbe. A termékenység idején a pozitív gondolkodás és a kreativitás növelése nagyon fontos, és a karneol hatékony eszköz lehet ebben. Ezenkívül erősítheti a testet és az életenergiát, ami támogathatja a termékenységet és a babavárást.

Egyedülálló kombinációja ezeknek a különleges ásványoknak és az illatoknak segíthet abban, hogy összekapcsolódjunk a természet erejével és megnyissuk magunkat az új élet csodáinak.

Figyelem: Bár az ásványoknak és az illatoknak erős spirituális hatása lehet, ez a termék nem helyettesíti a szakmai orvosi tanácsadást és kezelést. Amennyiben egészségügyi problémái vannak, kérjük, forduljon orvosához.

A gyertya csak egy eszköz a spirituális kapcsolódáshoz és az új életre való felkészüléshez. Összpontosítson a szeretetre és a pozitív gondolkodásra, és bízzon a természet varázslatos erejében, hogy segítsen elérni a kitűzött célt.

illat: fehér tea és kókusz

Égési idő:
kicsi: min. 10 óra
közepes: min. 25 óra

Gyertyáink prémium minőségű 100% szójaviaszból készülnek.
Így alkalmasak vegán vagy környezettudatos otthonokba.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti a termékeit, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.