It’s my Birthday illatgyertya ametiszttel

2999 Ft

Csak 2 maradt készleten (utánrendelhető)

EAN: 2078327135253

Részletes leírás

Bemutatjuk neked az Amethyst Candle márka büszkeségét, az “It’s my Birthday” illatgyertyát. Ez a különleges gyertya nem csupán az Amethyst Candle márkát szimbolizálja, hanem az ametiszt ásványok erejét és az epres sajttorta illat csábítását is magában hordozza.

Az It’s my Birthday illatgyertya a lelki megújulás és harmónia szimbóluma, amely az ametiszt ásványok erejével párosul. Az ametiszt híresen ismert az éberség és a belső harmónia elősegítéséért. Együttműködve az illatgyertya hatásával, az ametiszt ásvány az alábbi hatásokkal gazdagítja az élményt:

Éberség és spirituális tisztánlátás: Az ametiszt ásványok segítik a meditációt és a lelki tisztító folyamatokat, ezáltal elősegítve az éberséget és a magasabb spirituális szintek elérését.

Nyugtató és ellazító hatás: Az ametiszt energiája segíti a stressz oldását és az elmék megnyugtatását, ezáltal hozzájárulva a mélyebb meditatív állapot eléréséhez.

Lelki megújulás: Az ametiszt az újrakezdés és a lelki megújulás köve, amely segít elengedni a múlt terheit és megteremti a helyet az új élmények befogadására.

Az “It’s my Birthday” illatgyertya illata pedig felettébb lenyűgöző! Az epres sajttorta illat egy édes, de mégis finoman fanyar jegyekkel megspékelt illat, amely kellemesen kényeztető és otthonos érzést nyújt. A gyertya lágyan betölti a teret az édességek kényeztető illatával, amely örömteli és felemelő érzést kelt. Engedd, hogy a gyertya tündöklő lángja és az ametiszt ásványok ereje körbeöleljenek, és hozd létre az ideális környezetet az elmélkedésre, pihenésre és megtisztulásra.

 

gyertya: 100 ml, 15-20 óra égési idő

 

Gyertyáink prémium minőségű 100% szójaviaszból készülnek.
Így alkalmasak vegán vagy környezettudatos otthonokba.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti a termékeit, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Információk

opció

illatviasz, gyertya, szett (illatviasz+gyertya)