Szia!

A spirituális utam:

Köszönöm, hogy ellátogattál a webshopra. Ayse vagyok, én alapítottam az Amethyst Candle-t. A spirituális úton már lassan 3 éve járok és ez idő alatt rengeteg nehézségbe, de legalább ugyanennyi csodás dologba ütköztem. De hát senki sem mondta, hogy könnyű lesz. Pont ezért is alapítottam meg a márkát, hogy a termékeim által másoknak tudjak segíteni az útjukon. Szeretnék egy olyan utat mutatni, amin haladva minden lépéssel fejlődhetünk, tudatosabbak lehetünk és egy magasabb rezgésen élhetjük életünk. Sokan küzdünk a múlttal, gyógyítandó traumákkal, vagy csak a gondolatainkkal, amik nem engedik a vonzás törvényét beteljesülni életünkben. Ha ezt olvasod és magadra ismertél, ne söpörd ezeket a szőnyeg alá, mint én tettem évekig. Dolgozz magadon! Nekem 180 fokos fordulatot vett az életem 3 évvel ezelőtt. Remélem az oldal által te is közelebb kerülsz a felsőbb énedhez és a spiritualitáshoz. 

Nem számít, hogy mennyire vagy nyitott erre a világra, itt az ajtó mindig nyitva áll előtted és egy biztonságos, megnyugtató helyre lelhetsz. 

Kicsit rólam:

Egy magyar kis faluból származó félig török, félig magyar lány, aki mert nagyot álmodni. Talán így tudnám egy mondatban körbe írni, ki is vagyok. 

A közösségi médiában közel 6 éve vagyok jelen. Elsőként a YouTube csatornám alakult meg, ahol kezdetben szépségápolással foglalkoztam, majd életmód kategóriára bővültek a tartalmaim. Igyekszem ezen a platformon is minél több spirituális videót megosztani, illetve a gyertya készítés mögé is bepillantást nyújtani. 

TikTok-on rengeteg tartalmat találhatsz a gyertyákról. Lehet, hogy épp a te rendelésed csomagoltam? Kukkantsd meg!

A személyes Instagram oldalamon láthatod, hogyan telnek a mindennapjaim, ha éppen nem gyertyákat készítek.